Tilbud

Undervogne

Selvom produktionsafdelingen for Pronar-aksler og Pronar-undervogne blev etableret i 2012, er den baseret på over 32 års erfaring fra virksomheden, som efter en vellykket aktivering af produktionslinjer for traktorer startede en effektiv ekspansion til udenlandske markeder i 1999. Siden 2001 har Pronar brugt ISO 9001: 2000, og siden 2013 har virksomheden sit eget forsknings- og udviklingscenter, hvor den godkender alle producerede aksler i overensstemmelse med verdensstandarder. Mangeårig videre udvikling og forbedring af produktionen bidrog til, at virksomheden modtog prestigefyldte Certifikater for Godkendelse af Svejseprocedure WPQR (Welding Procedure Qualification Record) af TÜV Rheinland. Takket være samarbejdet med Pronar får du professionel hjælp til valg af aksler, affjedring og gummihjul. De tilbudte produkter består af komponenter fra verdensproducenter (inklusive lejer, stifter, bremsebelægninger), hvilket gør dem unikke og ekstremt holdbare. Anvendelsesområdet for produkterne er meget omfattende og spænder fra landbrugsvogne, sprøjter, store dyrkningsenheder, til byggemaskiner, kommunale maskiner og skovmaskiner.

Gummiindustrien

Firmaet Stomil Bydgoszcz har 100-års erfaring med produktion af gummivarer af højeste kvalitet til mange industrisektorer. Dette motiverer os til i fælleskab at sikre dig optimale løsninger til en fornuftig pris. Vi samarbejder med en kendt producent af gummiprodukter, som er værdsat i hele verden, således at du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst siden du henvender dig til os for første gang. Sammen med producenten er vi i stand til at udvikle og gennemføre enhver gummiløsning, som vil tilfredsstille de mest usædvanlige behov. Vi tilbyder assistance med placering af ordrer inden for højtrykshydraulik, på industrislanger, gummiplader- og beklædninger samt forseglinger og ekstruderede varer. De af os tilbudte produkter er certificeret i henhold til ISO 9001:2015, har et JSH overensstemmelsescertifikat og et Sikkerhedscertifikat. Produkter af mærket Stomil Bydgoszcz fremstilles ikke kun i henhold til de optimale standarder. De er også udført i brandhæmmende materialer, har gode antistatiske egenskaber og er forsynet med passende forstærkninger for så vidt angår trykluft, vand og vand med sand. De kan anvendes med gode resultater ved minedrift. Kontakt os for at høre nærmere om samarbejdsmuligheder!

Krydsfiner

Idet vi ønsker at levere de bedste krydsfinervarer til dig, har vi indgået samarbejde med det velkendte firma Biaform S.A., som i lange årrækker har sat de højeste standarder i branchen. Firmaet har gentagne gange bekræftet sin førerposition på det polske marked. I 1978 startede firmaet som den første virksomhed på markedet produktion af fenolbelagt krydsfiner. I 1996 startede firmaet serieproduktion af krydsfiner i det største format (på nuværende tidspunkt er det allerede 3300 x 1550 mm). Firmaet var også den første virksomhed, som har markedsført lakeret krydsfiner bestemt til laserskæring. I 2007 startede firmaet – igen som den første virksomhed på markedet – produktion af plastbelagt krydsfiner. Vores krydsfiner fremstilles af træ fra løvfældende træer (birk/el) og nåletræ. Den kan anvendes i byggeindustrien, transportindustrien, til boligindretning, mv. I øjeblikket omfatter vores hovedsortiment rå krydsfiner, filmbelagt krydsfiner og forædlet krydsfiner. Vores produkter har de ønskede egenskaber, er vandtætte, egner sig til laserskæring, er lavet i en lang række forskellige finish, er udført i skridsikre materialer og egner sig til forædling, såsom oliering el. belægning med forskellige plasttyper.

Signalering

Den stadig stigende efterspørgsel på avancerede belysningsprodukter i landbruget har gjort det muligt for os at tilbyde løsninger på belysnings- og ledningsnetområdet til automotivbranchen i Polen fra en af de førende leverandører. Firmaet Fristom har lagt vægt på en høj grad af procesautomatisering i sin produktion, idet det benytter sig af avancerede teknologier og maskiner. Denne tilgang har sikret en fuldstændig eliminering af fejl og produktionsskader ved dermed at medvirke til, at slutkunderne modtager fejlfrie og pålidelige produkter. Ved at fremstille belysningsprodukter til landbruget benytter firmaet Fristom sig af tjenester ydet af afprøvede, verdensførende leverandører af delkomponenter, såsom OSRAM el. CREE, samt maskiner fra JUKI, EKRA, Charmilles (Roboform 35P, Robofil 440CC, DMG DMC 63V) el. DMG. Firmaet producerer lamper og systemer til landbrugsbedrifter, herunder blandt andet: arbejdslamper, advarselslamper til motorforvogne, landbrugstraktorer, mejetærskere og andre landbrugsmaskiner. Vi mægler ved indgåelse af gunstige aftaler vedrørende belysningssortimentet, ved at begrænse omkostninger og give nemmere adgang til den optimale producent.

Svejsning

Vi tilbyder mægling i metalindustrien og rådgivning på ethvert stadium af placering af ordrer på svejsearbejder, produktion af metalkomponenter og metalbearbejdning. Vi sikrer dig adgang til tjenesteydelser af højeste kvalitet, som baserer på kombination af den mest moderne teknologi og materialer i top kvalitet med et erfaret og højt kvalificeret medarbejderteam. Takket være kendskabet til markedet og de mest optimale entreprenører garanterer vi den mest attraktive pris og en helt unik kvalitet. Firmaets tilbud omfatter blandt andet svejsearbejder, en CNC kantpresse, en kombineret CNC bore- og fræsemaskine, maskiner til bøjning af rør og profiler, bore- og gevindskæremaskiner, et pulver- og sprøjtemalingsanlæg, en maskine til kemisk rens og et sandblæsningsanlæg. Dette gør, at vi er i stand til at udføre selv de mest komplicerede opgaver i forbindelse med metalbearbejdning, hele vejen fra designfasen til masseproduktion. Benyt dig afvores tjenesteydelser inden for svejsning, laserskæring, presseskæring, bøjning ved anvendelse af kantpresser, pulvermaling el. bøjning af rør og profiler.